SCHOONMAKER M/V

Wij zoeken een zeer gemotiveerde medewerker die goed overweg kan met ouderen (en dan heb ik het niet over je collega’s😊) om ons team te versterken. Je komt terecht in een hecht team, met veel werklust, met oog voor detail en vooral met het hart op de juiste plaats. Collegialiteit en flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel, en dit team is daar een heel mooi voorbeeld van. Een grap en een grol komt in dit team ook al wel eens voor. Jouw team bestaat uit een gezonde mix van jongere medewerkers en ook enkele meer ervaren krachten die jou met open armen zullen ontvangen en jou wegwijs zullen maken in ‘ons’ Avondzon.

Wij verwachten van jou als medewerker dat je een tomeloze inzet toont, dat je initiatief neemt om zelfstandig te werken en dat je zoveel mogelijk uit je dag wil halen om onze bewoners een propere en hygiënische woonomgeving te bezorgen. Wij verwachten dat je een collega zal zijn met zin voor samenwerken, dat roddelen niet in je woordenboek voorkomt en dat je professioneel alle toevertrouwde taken tot een goed einde kan brengen. Een warm contact met onze bewoners onderhouden is naast poetsen al even belangrijk.

Ervaring of een diploma is niet vereist, een opleiding krijg je op de werkvloer, kennis over producten en technieken is altijd mooi meegenomen.

Wij bieden:

  • Vast contract
  • Deeltijds (30u/week), steeds bespreekbaar
  • Werkweek van maandag tem vrijdag, weekendwerk (en feestdagwerk) om de vier weken
  • Verloning volgens IFIC-barema’s
  • + maaltijdcheques
  • + hospitalisatieverzekering

Of vul een sollicitatieformulier in

Onderhoudsmedewerk(st)er

verpleegkundige

Vul nu een sollicitatieformulier in!